Våra Tränare

Våra tränare på Anders Olsson Golf Academy i Malmö jobbar med olika program samt våra erfarenheter för bygga upp en individuell plan för att hjälpa dig utveckla din golf! Klicka på namnen nedan och läs mer om våra tränare. Du kan boka in din nästa lektion med den golftränare som passar dig bäst.

Pro: Anders Olsson

Tränare:

Tränare:

Tränare:

Har du kanske tränat med någon av våra golftränare tidigare? Kanske känner du då en trygghet med just den tränaren, men var inte rädd för att boka lektioner med en annan golftränare. Att variera tränare kan hjälpa dig få ett annat perspektiv på tex din swing och kanske vara en stor hjälp för dig!

Klicka på våra kurser & lektioner för att hitta vårt utbud och se vad du vill boka härnäst!
Vill du kanske ge bort lektioner eller kurser till någon du känner? Då kan du enkelt betala via telefon så skickar vi presentkortet hem till dig! Läs mer om våra presentkort här. Dessutom bestämmer du själv vilken summa presentkortet ska vara på!
Om du är osäker på vilken kurs eller lektion du bör boka. Då kan du maila eller ringa Anders för att få mer information och hjälp med att hitta rätt start för dig och din nivå. Maila till anders@andersolssongolf.se eller ring på 0706-626300

Hoppas vi hörs!

Anders & personal

Facebook User Timeline

Close
homepage