Tränare

 

Jag jobbar gärna med dig som nybörjare likväl som dig på elitnivå – tillsammans tar vi ditt spel till en ny nivå! Med över 30 års erfarenhet som instruktör och efter att ha tävlat på elitnivå, så vill jag nu hjälpa dig att utveckla ditt golfspel! Min erfarenhet och meriter ger mig en stark insyn och förståelse för vad som kan behöva justeras för att uppnå önskade resultat!

Jag specialiserar gärna i att lära ut följande följande tekniker. Putting för att lära dig nyckeln till att ”läsa greenens lutning” och metoden att kalkylera avstånd på dina putt. Närspel som innebär fokus på chip, pitch, flop-shot och wedge-gapping. Sist men inte minst bunker. I bunkern tar tiden att lära dig att bemästra bunkerslag från blött och hårt läge, samt kontrollera både längd och höjd på slagen för att sedan justera
Boka din nästa privat lektion eller kurs med mig här, annars kan du kontakta mig för att se hur vi kan skräddarsy våra lektioner utefter ditt mål och behov. Jag ser framemot att få hjälpa dig att utveckla ditt golf spel, på ett enkelt och pedagogiskt sett.
Klicka här för att se kursutbud, priser och datum.

Facebook User Timeline

Close
homepage