Golf Academy Presentkort

Anders Olsson Golf presentkort är ett perfekt alternativ för dig som vill ge bort golflektioner eller gruppträning i present till en närstående. När du är i Malmö är du aldrig långt ifrån att öva på din swing, så bjud med någon du gärna vill spendera en stund på golfbanan med.

Ge bort ett presentkort till någon som älskar golf eller kanske någon du vill introducera till sporten! Vi erbjuder privatlektioner och gruppträning. Förutom detta arrangerar vi en mängd olika special event – något som passar alla helt enkelt! Perfekt till födelsedagar eller som present att ge bort vid firande. Eller varför inte som en gåva om ni vill bjuda med en nära för att spendera lite kvalitativ tid, lära er mer och dessutom umgås på banan!

anders olsson golf presentkort

Ring och beställ ditt presentkort redan idag så skickar vi hem det till dig. Dessutom kan du enkelt betala över telefon, ring 0706-626300 så hjälper vi dig. Betalningen gör du till bankgiro: 706-7838 eller swish 123 187 3116. Giltigheten på presentkortet är 1 år från datumet det köptes.

Klicka här för att se vilka lektioner och kurser vi erbjuder, eller kontakta Anders på antingen mail eller telefon för att få mer information:

anders@andersolssongolf.se
Tel: 0706-626300

Facebook User Timeline

Close
homepage