Golfresor & Golfskolor

Golfresor och golfskolor med Anders Olsson Golf är en möjlighet för dig att följa med på en oförglömlig resa. Upptäck nya golfbanor och utveckla din golf på bortaplan.

För att få mer information om resorna kan du klicka på bilderna nedan. Du vet väl att du behöver bara skicka ett mail till anders@andersolssongolf.se för att boka din plats på vår nästa resa?

I vår har vi en golfresa inplanerade under februari månad. Vill du följa med på en magisk golfresa till Kanarieöarna o Meloneras? Läs mer om ett spännande golf äventyr med oss, klicka på bilden nedan för mer information om resan.

I Augusti 2023 åker vi till fina Hooks Herrgård 25-27/8

I september 2023 åker vi även till sköna Costa Navarino, Grekland för att skapa magiska minnen på golfbanan i den sena höst solen. Klicka på bilden nedan för att läsa detaljerna om resan. Passa på att boka din plats redan idag och häng med oss!

Våra resor med Anders Olsson Golf är väldigt populära och därför bör man vara ute i god tid och anmäla sitt intresse. Kika efter nyheter på våra sociala kanaler, följ gärna oss där för att hålla dig uppdaterad! Klicka här för att boka din nästa kurs med oss på hemmaplan.
Vid frågor kontakta anders@andersolssongolf.se eller 0706-626300

Facebook User Timeline

Close
homepage