Pro Anders Olsson – ”Bli en bra golfspelare!”

pro-anders-olsson
Tränare och VD
Pro Anders Olsson
anders@andersolssongolf.se
0706-62 63 00
 

 

 

Jag hjälper dig att uppnå dina mål som golfspelare. Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Jag är därför mån om att hålla en hög kvalitet på mina lektioner och anpassa den helt efter dina behov. De flesta golfspelare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli!

Jag undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad golfspelaren bör träna på. Det är viktigt att fastställa vilka problem man som golfaren har. Då man enkelt kan korrigera ett problem genom att fokusera på att skapa det motsatta problemet. Att lära sig slå en kontrollerad hook kan te x vara ett sätt att träna bort ett sliceproblem.

Låt oss gemensamt finna din egentliga potential som golfspelare och tillsammans lägga upp en plan på hur du på bästa sätt når ditt önskade mål.

Det viktigaste i golftekniken är grunderna: -Grepp – Uppställning- Bollplacering- Balans -Sikte. Med dessa rätt blir rörelsen lättare att utföra och risken för kompensationer i svingen blir mindre!
Jag arbetar med alla golfare, från nybörjare till den mer avancerade spelare. Min spelarbakgrund gör att jag vet vad som krävs för att träna dig till att bli en bra eller ännu bättre golfspelare!
Kom ihåg att närspelet både är nyckeln till en lägre score samtidigt som pitchslaget i sig hjälper dig till en bättre svingteknik rent allmänt. Dessutom är det viktigt att ha koll på rätt teknik för chip och pitch, bunker och lobb så sparar du många slag på banan. Därför innehåller mina paket både lektioner i full sving och närspel.

Hittar du ingen ledig tid som passar dig? Jag har även drop in tider så skicka ett mail till mig så återkommer jag med förslag på tid.

Boka din nästa lektion med mig här så kan vi tillsammans göra dig till en bättre golfspelare!

Facebook User Timeline

Close
homepage